Persondatapolitik

Vi behandler persondata, og derfor vi vi gerne fortælle dig, hvordan vi indsamler og behandler data. Denne side er sidst opdateret den 6. oktober 2022.

 

Ejer- og kontaktoplysninger

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Jasa Trading ApS (herefter dippedut.com)
Marøgelhøj 17
8520 Lystrup - Danmark
CVR: 27340237
Hjemmeside: www.dippedut.com
E-mail: salg@jasatrading.dk

 

Personoplysninger

Personoplysninger er information, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter dippedut.com eller kontakter os via e-mail, indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker eksempelvis når du køber varer hos os, kontakter os, udfylder en webformular eller gør brug af vores andre online services.

Personlige oplysninger, som du selv indtaster via vores hjemmeside kan eksempelvis være dit fornavn, efternavn, adresse, postnummer og by, betalingskortoplysninger, dine varekøb inklusiv pris, dato for bestilling af ordre, dato for forsendelse, telefonnummer eller e-mail. Vi beder dig kun om de oplysninger, som er relevante for din henvendelse eller for at kunne behandle en ordre, reklamation eller lignende.

Når du besøger dippedut.com kan vi behandle oplysninger om dig og din brug af vores hjemmeside. Det vil typisk være hvilken browser, du bruger, din IP-adresse og netværkslokation, hvilke søgetermer du bruger, hvad du køber og hvilke sider, du besøger på dippedut.com samt informationer om din enhed.

 

Formål

Når du køber et produkt hos os eller kommunikerer med os vedrørende produkter, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver. Det kan være dit navn, adresse, postnummer og by, telefonnummer, e-mailadresse, betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter, du køber samt oplysninger om leveringsønsker, reklamationer og forespørgsler.

Det gør, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og dermed opfylde vores aftale med dig jf. Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra b samt overholde gældende lovkrav om tilbagetrækninger og bogføring jf. Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra c.
Når din bestilling sker på dippedut.com indsamler vi også din IP-adresse, hvorfra bestillingen er foretaget. Det gør vi, da vi har en legitim interesse i a forhindre svig jf. Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Derudover er formålet at optimere din brugeroplevelse og dippedut.com's funktion, a generere brugbar statistik samt - på baggrund af de informationer, vi får fra dig - at foretage personaliseret markedsføring. Til dette formål anvender vi blandet andet Shopify Analytics og Google Analytics

Det sker via dit samtykke til brug af cookies samt Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1 litra a, Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra f og vores legitime interesse i at forbedre vores hjemmeside samt være så relevante i vores markedsføring som overhovedet muligt jf. Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra f.

 

Modtagere af personoplysninger

Dine oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Det kan være teknisk drift af IT-systemer og forbedringer af dippedut.com samt målrettet markedsføring.

Disse samarbejdspartnere betragtes som databehandlere under vores instruks, og behandler derfor data, vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelsen af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.

Vi anvender Shopify som webshopsystem. Alle persondata som du oplyser på dippedut.com bliver overdraget til Shopify og bliver opbevaret i Shopifys datacentre. Personoplysningerne til brug for bogføringsloven opbevares indtil 5 år efter udløbet af regnskabsåret og slettes herefter.

Ved levering af varer du har købt hos os, vil oplysninger om dit for- og efternavn, adresse, postnummer og by, telefonnummer, e-mail, ordrenummer samt specifikke leveringsønsker blive videregivet til den transportør, der står får leveringen af dine købte varer. Vi benytter os af GLS og Danske Fragtmænd.

 

Din sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet samt mod at bekommer til uvedkommende kendskab, misbruges eller behandles i strid mod lovgivningen. Kun medarbejdere, som har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

 

Periode for opbevaring

Personoplysninger opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af oplysningens karakter og baggrunden for opbevaringen. Derefter slettes dine persondata.

 

Ændringer

Vores privatlivspolitik kan ændre sig. Eventuelle ændringer af denne angives på denne side. Skulle der ske væsentlige ændringer vil vi gøre opmærksom på disse på en anden, mere iøjnefaldende måde.


Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registret på dig, og du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at dine oplysninger anvendes. Hvor behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, kan du altid ændre eller tilbagekalde dit samtykke. Desuden kan du få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig, og som vi efter lovgivningen ikke er pålagt at skulle gemme.

Har du spørgsmål eller ønsker at få slettes dine personoplysninger kan du kontakte os på salg@jasatrading.dk.


Klagemuligheder

Ønsker du at klage over vores behandling af personoplysninger om dig, kan du kontakte Datatilsynet. Du finder kontaktoplysningerne og yderlig information om klageadgangen her: www.datatilsynet.dk.

 

Cookies

Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig og din enhed, samt hvordan du og andre besøgende bruger dippedut.com. Det gør vi for at kunne tilpasse og forbedre din brugeroplevelse og vores indhold. Oplysningerne indsamles af forskellige cookies.

Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din computer, mobiltelefon eller tablet med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistisk og målrette annoncer. Cookies kan både blive brugt af os og af tredjeparter.

Du kan altid afvise cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af hvilken browser, du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser cookies kan der være funktioner og services, du ikke kan benytte dig af.

 

Hvordan sletter jeg cookies?

Du kan sagtens slette cookies, du tidligere har accepteret. Hvordan du sletter disse afhænger af den browser, du bruger (Chrome, Edge, Firefox, Safari etc.) og din enhed. Typisk vil du kunne slette cookies under Indstillinger > Sikkerhed og Privatliv, men det kan variere fra browser til browser. Du kan finde en vejledning her:

Vi gør opmærksom på at vejledningerne ovenfor er links direkte til webbrowserproducenten. Hvis disse ikke fungerer efter hensigten, kan ingen former for ansvar gøres gældende over for   

Benytter du dig af flere browsere skal du huske at slette cookies i dem alle.

 

Hvilke cookies bruger vi?

Har du nogle spørgsmål?

Har du spørgsmål eller bemærkninger til vores persondatapolitik, vores brug af cookies eller vores produkter, kan du altid kontakte os på salg@jasatrading.dk eller via kontaktformularen nedenfor:

Kontaktformular